Menu

Mooi van binnen: Interieurontwerp


Over ons

Mooi van binnen: Interieurontwerp

Hoi! Ik ben Gwen. Leuk dat je op mijn blog komt kijken! Hier kun je alles vinden over interieurontwerp. Ik ben dit blogje gestart omdat ik al vroeg een passie heb ontwikkeld voor interieurdesign. Vanaf de middelbare school ontwerp ik al. Daardoor weet ik als geen ander dat kleine details een ruimte kunnen maken of breken. Hoewel ik in opdracht voor particulieren en bedrijven ontwerp, is ook mijn eigen huis nooit af. Ik probeer steeds weer iets nieuws, zodat mijn huis me nooit gaat vervelen. Wil jij weten wat de nieuwste interieurtrends zijn, of hoe je net dat kleine beetje extra aan je kamer, huis of werkplek kunt geven? Volg me dan via deze blog, zodat je geen nieuwtje hoeft te missen! Natuurlijk ben ik ook benieuwd naar je reactie.

Categorie├źn

Recente artikelen

Tegels kopen voor in de nieuwe keuken
18 september 2019

Je hebt er lang over gedaan maar na lang wikken en

Tegels kopen voor in de nieuwe keuken

Je hebt er lang over gedaan maar na lang wikken en wegen heb je een beslissing genomen. Samen met je partner heb je een prachtige nieuwe keuken uitgekozen. Het is een heel kookeiland geworden en je bent er ontzettend trots op. In een keuken moet natuurlijk wel gekookt worden. Aangezien de kans groot is dat er een keer een soepje staat te pruttelen op het vuur is het wel belangrijk om de juiste tegels uit te kiezen voor op de wand. Het is belangrijk dat de tegels een mooi geheel vormen met de keuken en deze moeten daarnaast ook nog eens makkelijk zijn om schoon te maken.

Welke keuken kies je uit? Nu is het behoorlijk lastig om een keuken uit te kiezen. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden. Niet alleen in kleur en materiaal maar ook in de verschillende apparaten. Je kan kiezen voor een kookeiland of voor een kleinere keuken. Als je dan eindelijk een keuken hebt uitgekozen, vergeet je misschien wel de tegels uit te kiezen. Dit is wel een belangrijk onderdeel van je keuken. Helemaal als je niet elke dag met een sopje aan de slag wil gaan om je muren schoon te maken.

Soorten tegelsNu zijn er natuurlijk verschillende soorten tegels waar je uit kan kiezen. Er zijn standaard witte tegels die misschien wat saai ogen als je al een witte keuken hebt uitgezocht. Dan is het misschien mooier om juist voor een donkere natuurtint te kiezen voor je tegelwerk. Als je een grote fan bent van kleur is het natuurlijk ook altijd mogelijk om kleurrijke tegels uit te kiezen. Dan maak je er helemaal een opvallende wand van in je keuken. Of je nu van een opvallende keuken kiest of voor een moderne keuken, voor iedereen is er wel geschikt tegelwerk in de tegelwinkel.

Welke tegels kies je uit?Omdat er zoveel verschillende tegels zijn waar je uit kan kiezen, is het verstandig om langs te gaan in de tegelwinkel. Op het moment dat je de tegels echt met je eigen ogen bekijkt, zie je pas of je een tegel mooi vindt en of deze in je nieuwe keuken past. Sta vooral stil bij de verschillende kleuren en of je deze kan combineren. Daarnaast is het ook goed om stil te staan bij het materiaal. Als je een hele strakke moderne keuken uitkiest, is het waarschijnlijk geen goed idee om een tegel uit te kiezen met verschillende kleuren. Dan is het juist mooier om tegels te gebruiken met rustige natuurlijke tinten.